Kleště se svírají

Vojska LNR, DNR a Ruska začínají utahovat smyčku kolem nejsilnějšího uskupení armádních sil v Evropě, která by se směle mohla nazvat UkS Army. Prostor jižně od Charkova ve směru na Slavjansk a Kramatorsk se asi stane rozhodujícím místem nejtvrdších střetnutí od 2. světové.

Pobřeří Azovského moře je už celé ruské, byl dobyt Mariupol, Cherson, proti proudu Žitomir, probíhají boje před Krivým Rigem a ruské kolony se vydaly na sever se zámyslem odříznout Oděsu od zbytku Ukrajiny.

O vítězi už asi není pochyb, jinak by dnes Lavrov nežádal pouhé příměří, což si místní kocourkovští odborníci vykládají jako první příznaky rozpadu Ruské říše. Bude docela zajímavé po trvalém lhaní všech západních sračkometů sledovat ten obrat.

Vlastně už asi nikoho se zdravým rozumem nepřekvapuje, že se naše vládní vlezdobruselisté chovají stejně jako čínští komunisté. Prý, aby se nešířilyi dezinformace. No jistě, zrovna teď, kdy začíná být evidentní, že se kyjevská banda dopouští hromadného porušování mezinárodních konvencí o vedení válek a začíná vyzbrojovat civilisty nebo je dokonce ve městech používá jako živé štíty. Jinak už by byl Kyjev dávno obsazen a komik by mohl zahrát poslední skeč před trestním tribunálem vlastního lidu. Prý Rusové před Kyjevem mají potíže s jídlem. Dnes jim prý obránci města vyhodili do povětří most, aby neměli kam utíkat.

Bude zajímavé sledovat vývoj situace. Škoda, že se toho moc nedozvíme, protože před pravdivými informacemi nás spolehlivě ochrání celé hordy českých, podtrhuji českých udavačů. Snad mě sousedi neudají, že poslouchám RT v angličtině. A musím varovat své příbuzné na vesnici, aby se neodvažovali zabít prase bez ohlášení.