Ztráta času

Dnes agentury pro usměrňování myšlenek naposledy oznámily předvolební preference do nadcházejícího bordelu s názvem Poslanecká sněmovna. Nic nového, socani, Babiš, komunisti, topnulyadevítky, ods, černoši atd atd.
Minulý týden rozpočtově zodpovědní „pravicoví“ politici ve Sněmovně reprezentantů a v Senátu USA předvedli, že státní „dluh“ jakožto posvátná kráva podvodného kapitalismu může sloužit jako zbraň v ruce mafiána najatého k zastrašování sedřených dělníků v čínské čtvrti. Schválili nárůst stropu státního dluhu (jak jinak) a zároveň si vymínili, že za svoje odporné zločiny budou trestat ty, kteří se mohou bránit nejmíň. (Svatá zrůda Kalousek to předváděl v Kocourkově už několik let a lze pozorovat, k čemu to vedlo)
Jaký důkaz ještě potřebuje normálně uvažující člověk k tomu, aby si uvědomil, že státní dluh je jen falešná a podvodná hra bankéře, který jej vytvořil proto, aby mohl tisknout papírky a proradné politické kurvy protihodnotou k nim schvalovaly tisk státních dluhopisů spojený s rozpočtovými schodky?
Samosebou, najdou se davy blbců tvrdících, že „státní dluh“ je levicový vynález a ten zázračně zmizí, když se na kost „ořežou zbytečné státní výdaje“ a rozbourá se rozbujelý sociální stát sloužící podle nich jen „lenochům, třicetikorunáčům a důchodcovským vyžírkám štítících se v pětasedmdesáti letech poctivé práce“. To je uvažování kreténů neschopných si přiznat, že téhož účelu by se dalo lehce docílit drastickým zvýšením přímých i nepřímých daní a jejich nekompromisním vymáháním na velkých podnikatelích. Tihle idioti stěží pochopí, že pokud se do ekonomiky pumpovaly nové dluhové peníze, tak se státní kasa musela s jejich přílivem adekvátně srovnat dalšími novými výdaji, poněvadž rozpočtový přebytek znamená stop novým tranším státních dluhopisů, což je pro bankéře vždycky smrtelná hrozba.
Úrok a s ním spojený dluh nejsou ani pravicové ani levicové, jsou to podvodné nástroje k uspokojení lidské chamtivosti, v jejichž důsledku se lidé na levicové a pravicové rozdělují sami a pak se kvůli tomu v atmosféře jakési pseudosvobody navzájem nenávidí. Vtip je v tom, že bez tzv. svobodných voleb by taková nenávist nemohla existovat.
To je jeden z důvodů, proč tzv. demokratické volby považuji za omyl, ba přímo za zločin, protože ani jedna z politických stran nemá v programu dostat všechny finance pod správu a kontrolu těch, kteří je tvoří svojí prací, tedy daňových poplatníků. Nechci se zařadit do stáda zmanipulovaných volů, kteří uposlechnou lživých výzev falešných modloslužebníků, abych prý podle nich vyjádřil svůj svobodný občanský postoj a šel volit někoho, kdo svoje sliby nikdy nemůže dodržet, protože slouží bankéřskému iluminátskému podvodu. (Důsledky budou zřetelně vidět v rozpočtu USA už od začátku příštího roku).
Svým přátelům a známým nevyčítám, že chodí volit a pak bezmocně nadávají. Chce to čas. Snad se v budoucnu najde odvážná strana, která nebude mektat něco o národních zájmech, ale půjde jí o skutečnou Evropskou unii, které nebudou vládnout bankéřské hyeny, nýbrž lidé.